Akció!

Juliet Sol

(1 vásárlói értékelés)

Dedikálva küldöm Neked!

„Magával ragadó misztikus és valóságos regény a titkos belső erőkről és a szerelemről.” – Pap Éva, író

„A felhők nem bírják el az emberek terheit.” Vannak történetek, amelyek a szavakon túlról súgnak, beszélnek hozzád, hogy meghalld a saját belső, titkos éned énekét. Juliet, Andreas és a titokzatos Sol talán mindig is egymást keresték. Furcsa véletlenek, látható és láthatatlan események sodorják őket egymás felé… Egy írónő, akibe az ereje miatt szerettek bele a férfiak, azonban a végén mind el akarták tőle azt venni. Egy üzletember, akivel gyermekkorában az apja kegyetlenül bánt, most pedig csak arra vágyik, hogy bántsák. Egy fiatal, öltönyös bűnöző, aki sötét sorsot örökölt, viszont ki szeretne törni a végzet béklyóiból, és új életet kezdeni. De mit keresnek ők együtt, egy történetben?

A válasz egyszerű. Egymást. Mert egy idő után már nem tudunk egyedül fejlődni és megtanulni szeretni. Hisz mindannyian, egész életünkben szeretni tanulunk.

Barna Berni regénye különös esszenciája a romantikának, a kalandnak és a lélekfejlődés kanyargós útjainak, ami megérint, felkavar és végül választ ad számtalan általunk is megélt kérdésre. Van-e jó és rossz? Hogyan válhatnak a sérüléseink a segítőinkké?  Van-e téren és időn átívelő szerelem?

„A legnagyobb félelmem, hogy megismertem a szerelmet és mégsem lehetek veled, és az egész életemet magányosan kell leélnem majd, olyanokkal, akikhez nem is tartozom.”

Original price was: 6.100Ft.Current price is: 3.660Ft.

Csak 15 maradt készleten

Cikkszám: 9789635707225 Kategória: Címke:

1 review for Juliet Sol

  1. T. Károly

    Egy romantikus kalandregény , lélekfejlődéssel megfűszerezve. Nem csak a könyv tartalma zseniális , a borító látványa egy esztétikai remekmű. Várom a folytatást.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük