Amiben igyekezni fogok segíteni Neked:

– Rossz szokásrendszerek és érzelmi mintázatok átalakítása

– Egy új látásmód kialakítása, ami nem jelenti azt, hogy soha többé nem lesznek nehézségeid, hanem azt jelenti, hogy képes leszel ezekre máshogy tekinteni.

Felfedezni azt ki is vagy Te és ezt elfogadni, még akkor is, ha ez nem felel meg a társadalmi elvárásoknak. Hiszek az egyediség erejében és abban, hogy a legnagyobb stresszt az okozza, ha nem vagy önazonos.

– Feloldani a bűntudatod azzal kapcsolatban, hogy a Te hibád lenne, hogy tragédiákat, nehézséget, fájdalmakat éltél meg vagy okoztál másoknak.

– Megérteni a családi, társadalmi és egyéni dinamikádat és élni azzal a mély tudással, amelyeket ebből szereztél.

Felelősséget vállalni, tenni és élni a szégyen, a bűntudat vagy a félelem helyett. A világ nem biztos, hogy jobb hely lesz, de Te lehetsz benne az.

Jobbá tenni a kapcsolataidat a megértéssel és felszabadítani a belső erőforrásaidat, hogy életed alkotójává válhass.

Tapasztalatom szerint a legtöbb tudást a saját élményeinken és életeseményeiken keresztül szerzünk. Ez velem sincs másként. Hosszú évek tapasztalati útját igyekszem átadni, amihez hozzátettem a különböző területeken szerzett tudásomat is.

A módszer, amivel dolgozom a hozzám forduló emberekkel közösen megalkotott, egyedi egyveleg lett, hisz a mai napig én magam is tanulok mindenkitől.

Bármilyen életterületed elakadásával, vagy problémával fordulsz hozzám, nem tudom helyetted megoldani. Meg tudom fogni a kezed és egy biztonságos térben elindulhatunk azon az úton, ahol felfedezhetünk téged és azokat a megoldásokat, amelyek teljessé tehetik az életed.

Ez egy önismereti út, ami megerősít és segít tisztán látni.

Nem foglalkozom olyan problémákkal, amelyek orvosi segítséget igényelnek, ilyenkor minden esetben azt fogom javasolni, hogy keress fel egy megfelelő szakembert!

Miről szól ez a tanácsadás?


Az engem felkeresők két lehetőségből választhatnak. Online formában beszélgetünk, vagy személyesen. Ha Budapesten laksz, javaslom a személyes találkozót, hiszen a közös munka közösen létrehozott intim térben még célravezetőbb. Természetesen ezt online is meg tudjuk teremteni, ha messze vagy másik országban laksz.

Szeretek egyedi ritmusban haladni a Te igényeid és lehetőségeid szerint. Ha változtatni szeretnél, és hajlandó is vagy tenni ezért, akkor a két hetente történő találkozást javaslom.

Az évek alatt több, mint 300 embert segítettem a könyveimmel pedig sok tízezret.

Életmód tanácsadás

Időpont foglalás

Időpontot egyeztetni következőképpen lehetséges: KATTINTS IDE vagy a menüsorból válaszd ki a “Kapcsolat” menüpontot. Add meg a neved, e-mail címed és üzenetben a telefonszámod, hogy felvehessem Veled a kapcsolatot.

Ha megtörtént az egyeztetés, biztosítsd be a megbeszélt időpontot a tanácsadás megvásárlásával. Sikeres fizetés után, e-mailen megkapod a weboldal által automatikusan generált elektronikus számlát. Kérlek, a vásárláskor az adataidat pontosan add meg és a “Megjegyzés“-be írd bele a tanácsadás időpontját is. 

Képesítéseim

– Alternative Psychology, Early Childhood Education and Special Education – Bach therapy.
– SVT consultant
– Access Consciousness®‎ Facilator
– Magyar Író Akadémia
– Táncművész és alternatív mozgás terapeuta

18.000Ft